Presidencia

SUSANA BLASCO LEBRERO

Susana Blasco Lebrero ha estat recentment nomenada Presidenta del Gremi de Perruqueria i Estètica de Mataró i Maresme. És advocada especialitzada en el sector de la Imatge Personal amb una àmplia experiència professional i un gran bagatge jurídic en l’àmbit associatiu. La seva trajectòria entorn del sector de la Bellesa és notòria i actualment col.labora també amb altres gremis de Catalunya i amb la Fedcat . El coneixement de l’associacionisme vinculats a la Perruqueria i l’Estètica l’avalen per a encarar els nous reptes als que s’enfronta la nostra professió.
 
Comença una nova etapa pel nostre Gremi i conjuntament amb els integrants actuals de la junta del Gremi de Perruqueria i Estètica de Mataró-Maresme som conscients del canvi i l’evolució que necessita el nostre sector. Creiem que és el nostre deure participar de manera proactiva en tot el que succeeix en el nostre entorn, amb especial incidència en aquells temes que tenen a veure amb el desenvolupament del sector de la perruqueria i estètica, la qualitat dels serveis, la professionalització i la responsabilitat social.
 
Aquesta és la nostra ambició i el nostre compromís i esperem que també sigui el vostre. Us esperem!

L'equip humà que forma l'entitat

carmen-xena

Carmen Xena

Presidenta Honoraria

Praxedes Ramos Ramos - Tesorera-black

Praxedes Ramos Ramos

Tesorera

Ma Serra Badia - secretaria-black

Serra Badia

Secretaria

Lola

Lola Becerra

Junta

rosa-maria-sanchez-black

Rosa María Sánchez

Junta

image 100

Rosa María Jiménez

Junta

rbtozHB

Patricia Perez

Junta

image 99

Loida Sanz

Junta

image 97

Gonzalo Casanova

Junta

image 98

Marta De la Plaza

Junta

T'acompanyem
amb el teu negoci?

Al Gremi té l’objectiu d’ajudar als nostres associats i poder fer força davant les institucions públiques perquè ens donin solucions als nostres problemes més quotidians.