Presidencia

Patricia Pérez

Tots els integrants actuals de la junta del Gremi de Perruqueria i Estètica de Mataró-Maresme som conscients del canvi i l’evolució que necessita el nostre sector. Creiem que és el nostre deure participar de manera proactiva en tot el que succeeix en el nostre entorn, amb especial incidència en aquells temes que tenen a veure amb el desenvolupament del sector de la perruqueria i estètica, la qualitat dels serveis, la professionalització i la responsabilitat social.
GPEMM està recolzat per la Federació catalana de perruqueria i estètica que actua com a principal element de representació del sector en les negociacions amb les administracions, tant en la defensa col·lectiva com en la individual, promovent la millora en tots els àmbits de la perruqueria i estètica.

El Gremi de Perruqueria i Estètica Mataró-Maresme es converteix, per tant, en un nexe que actua com a canal de difusió de tota l’activitat vinculada al sector.
Treballem per a millorar les relacions entre diverses professions, mostrant-nos pròxims i participatius amb les entitats veïnals, socials i ciutadanes on puguem col·laborar.
La Perruqueria i Estètica forma part del teixit empresarial de les PIMES tan important per a la supervivència econòmica del nostre país. El nostre sector genera 200.000 ocupacions directes i 35.000 llocs indirectes i per aquest motiu creiem que som una professió que aporta valor a la nostra societat i que ha de tenir el reconeixement social que es mereix.

L'equip humà que forma l'entitat

carmen-xena

Carmen Xena

Presidenta Honoraria

Praxedes Ramos Ramos - Tesorera-black

Praxedes Ramos Ramos

Tesorera

Ma Serra Badia - secretaria-black

Serra Badia

Secretaria

Lola

Lola Becerra

Junta

rosa-maria-sanchez-black

Rosa María Sánchez

Junta

Rosa María Jimenez - Junta-black

Rosa María Jiménez

Junta

T'acompanyem
amb el teu negoci?

Al Gremi té l’objectiu d’ajudar als nostres associats i poder fer força davant les institucions públiques perquè ens donin solucions als nostres problemes més quotidians.